- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
A következ? egy koncerten készült ahol a füstöt szinte hasítani lehet. Hang ugyan nem jár hozzá, de a fölvétel tanulsága szerint Erika egy rakás er?sen tetovált, stílusosan kigyúrt [azaz inkább szálkás és nem fölfújt], er?sen kifestett buzeráns vámpírnak csápol olyan arccal, mintha isteni kinyilatkoztatásnak volna szem és fültanúja, pedig a "zenészek" közül az egyik egy f?részen [!] játszik egy heged?vonóval, a másik meg mintha a saját csuklóján hegedülne egy f?résszel. Mondjuk nem csoda, ha a banda neve "Singende Sägen" [zenél? f?részek], bár te inkább f?részel? zenészeknek mondanád ?ket. A háttérbe kiakasztott drapérián persze föl van tüntetve egy rakás banda, ezekr?l semmit sem hallottál, de ha hallottál volna vagy kicsit többet tudtál volna ezekr?l akkor biztos, hogy inkább oda mész akkor is, ha utálod a gót nyekergést, a hallgatóságnak ugyanis nagy része n?, a többi meg eléggé buzi kinézet? lányos fiú, azaz a kiértékel? függvényed szerint a n?k 100%-a szabad préda.
-"Kemény, mi?" kérdezi Otto vigyorogva, majd tovább kattint. A következ? képen Erika, Otto, meg az öreg Keisinger egy nyitott kocsiban ülnek, már ha Erika részér?l a bepánikolt kapaszkodást annak lehet nevezni. Az öreg Keisinger mániákus arcából ítélve a sebesség nem lehet túl kicsi.
-"Ez az el?z?höz tartozik. Erika majdnem elkésett. Apunak sose mondd, hogy létfontosságú odaérned, ha ? ül a volánnál, kivéve ha szereted a sebességet."
-"Na itt a következ?." kattint ovább. Ezen a képen ugyanaz a járm? látható, de Erika két tenyerével próbálja takarni kétségbeesett arcát, a barátn?i meg igyekeznek mindenbe [f?leg egymásba] kapaszkodni a hátsó ülésen. A kocsi mellett jól kivehet? a hajt?kanyar tábla. Ezen kívül jól megfigyelhet? az öreg Keisinger bal keze, ami éppen egy nemzetközi jelzést mutat a kamerának [,,I,,], miközben eltökélt arccal tapossa a gázpedált.
-"Ezt meg a rend?rség küldte. Trafipax fölvétel." vigyorog Otto.
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Azok ott tényleg f?részek? Hmm, nem is értem, hogy Erika mért nem értékeli a m?vészetedet, ha még ezt is képes volt így élvezni. Dehát a m?vészeti érzék is fejl?dik id?vel. <mondom vigyorogva, enyhén utalva arra, hogy Ottoénak is fejl?désre lenne szüksége >
- Huu, Keisinger elég laza, kicsit vaskalaposabbnak gondoltam így els?re abból, amit a lányok meséltek róla, de ez a trafis kép nagyon durva. De ezek szerint tudhat is vezetni, ha ezt így bevállalta.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Na pont ez az! Azok ott tényleg f?részek. Azon ott például lehet is játszani. Egyébként tisztára olyan hangja van, mint a thereminnek. Oké, kicsit élesebb és tisztább. Bár én maradok a heged?nél, ha nem bánod. Meg egyébként is, Erikának tutira fölt?nne, ha most elkezdenék hirtelen nyikorogni, amikor egész életemben háromszor játszottam f?részen és akkor is csak borzalmas macskazenét az ablaka alatt, hogy emlékeztessem arra a csupasz mell? buzeránsra akit ott a képen látsz f?részelni..." bök a félmeztelen b?rnadrágos fickóra aki egy széken ülve egy vonóval játszik egy f?részen. "Hát nem jellemz?? Az ilyenek bármi hülyeséget megcsinálnak, csak hogy az ember fölfigyeljen rájuk!" fakad ki, te meg majdnem beleprüszkölsz a bögrédbe, ugyanis Otto eddig ugyanezt csinálta, csak még épp félmeztelen nem mászott ki színpadra egy füstös kocsmában, vagy valami lepukkant tornacsarnokban. Bel?le mondjuk inkább az egy szál gatyás húzást néznéd ki...
-"Háát, mit mondjak... Tudod, ha jól is vezetsz és meg is teheted, hogy olyan gyorsan tépetsz, amilyen gyorsan csak akarsz, mert mondjuk úgyis négy elementál fog az úton tartani és kett? meg arra vár, hogy ha leesnél elkapjanak..."
Csapat riadó!
- Elementálok a kocsi köré, jó ötlet. Valami hasonlót meg kellene valósítani m?szaki módszerekkel is, én sem késnék el soha sehonnan.
- Érdekes látni Erika bulizós korszakát, de mért mutatod meg ezeket nekem? Ha Erika nem fogja megtudni, hogy megmutattad, akkor nem is bosszantod vele, úgy meg neked nem kevesebb a poén értéke? Err?l jut eszembe, gondolom már kin?tt ebb?l a zenei stílusból, szerinted mostanában milyen dolgok jönnek be neki?
Tudom, nem túl bölcs dolog Ottotól tanácsokat kérni Erikával kapcsolatban, de majd a kiértékel? algoritmusban számba veszem, hogy a forrás némileg bizonytalan.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Akkor szerintem indulj id?ben, mert mechanikusan nem fog menni. Ezeket az energiákat csak az tudja manipulálni, aki él. Addig jó, amíg elektronikusan nem lehet ezekkel szórakozni. Képzeld el mi volna ha mondjuk t?zgolyót löv? pisztolyod lehetne? Mert ha mechanikusan tudsz ilyesmit csinálni, akkor mechanikusan megy a tömegmészárlás varázslat is. Mert van olyan. Az volna még a szép, ha az utolsó terrorista is ilyenekkel szaladgálna."
-"Miért mutatom meg? Miért? Nem érdekel? Ez most épp nem poén. Ahogy mondtam, kíváncsi vagyok arra, hogy kiféle-miféle az aki kicsit máshogy akar csatlakozni a Keisinger házhoz, mint az akit csak a lakás érdekel."
-"Milyen stílusokat? Nála ez eléggé hangulatfügg?. Meghallgat ? agresszív zenéket is, csak az extrémebb stílusokhoz nyilván nem a reggeli ébredés szükséges. Én mondjuk hasonlóra keltem eddig, de Azumi se kedveli annyira ?ket. Verdammt! Szóval mondhatok neked akármit, ha nem trafálod el a megfelel?t, akkor annyi. Ez amolyan óráról órára változó dolog."
Csapat riadó!
- Nem egészen értem mi ez az alaphang, meg felhang, de azt hiszem, értem mire gondolsz, hallom a különbséget.
- Nem úgy általánosságban a mágiát akartam megvalósítani, hanem mondjuk az autó úton tartását, kéne rá valami vákuumos technika, vagy nemtudom. Bár ha összejönne se biztos, hogy lenne értelme, mert eleve túl nagy G er?nek lennék kitéve kanyarban és ha ez kb 11 fölé megy kicsit hosszabb id?re, akkor szintén elszállok, csak nem autóstól...
- Dehogynem érdekel, tök jó. És a kiféle-miféle kérdésre, talán sejtem, hogy mire célzol. Esetleg megtalálhattál rólam néhány infót a Matrixban, de azt jobb, ha tudod, hogy fele se igaz. A balfasz riporterek bármit megírnak, csak hogy ne legyen üres az épp kiadandó újság. De jobb lenne, ha inkább üres lenne. Az ember nem tud úgy bemenni egy épkézláb kaszinóba, hogy le ne fotózzák. Pedig csak a játék szokott érdekelni. Persze, az elején, még párszor kihasználtam, hogy könnyen szereztem aznap éjszakára társaságot, de ez nagyon gyorsan unalmas lett, de ahhoz elég volt ez a pár alkalom, hogy rám ragasszák ezt a bizonyos playboy jelz?t. Persze, de hogy hány versenyt nyertem már meg eddig, az senkit nem érdekelt. Mondjuk annyira engem se, a poker is csak kikapcsolódás, a matek alapokon m?ködik. De akkoris.
És beugrik, hogy Erika pont azt mondta, hogy Ottonak meg ne említsem ezt a dolgot, mert nagyon el tudna szállni a játékkal, szóval gyorsan elhallgatok és reménykedek, hogy nem csap le erre a témára.
- Ez nem túl jó hír így elég nehéz lesz eltalálni a megfelel?t, de nembaj, próbálkozunk.
- Apropó próbálkozás, megnézzem, hogy nem-e tudom kiszedni a kocsidból a korlátozásokat? Talán pár trükkel rávehetem, hogy kicsit gyorsabban is guruljon a verda.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?